Sloopwerken, Verbouw & Renovatie Bedrijfspand - Van Duuren Bouwprojecten

Renovatie Bedrijfspand Stationsweg Den Bosch

Renovatie bedrijfspand; In dit prachtige kapitale monumentale pand zijn alle vier verdiepingen volledig gestript en gerenoveerd tot een prachtig bedrijfspand van de Stationsweg in Den Bosch. Oude en authentieke ornamenten en onderdelen zijn zoveel mogelijk hersteld, gerenoveerd en bewaard gebleven. Er is een mooie combinatie gevonden tussen een klassieke stijl met moderne industriële elementen als eenheid.

Dit samengaan van oud en nieuw, waarbij het milieu tevens een rol heeft gespeeld bij de renovatie van dit pand. Dit heeft geresulteerd in unieke kantoorruimtes, waar men prettig kan werken en stress door de omgevingsfactoren tot een minimum beperkt wordt.

Ook het moderne lunch-café en de buitenplaats, waar je even weg bent van je werkplek, draagt bij aan het arbeidsplezier.

afbouw van kantoorpand, verbouwing kantoorpand Lumidee

Verbouwd en gerestyled kantoorpand i.s.m. Jan des Bouvries in Vught

In samenwerking met Jan des Bouvries | Het Arsenaal hebben we het complete bedrijfspand van Lumidee (Vught) verbouwd. Het pand beschikte over een klein kantooroppervlakte met daarachter een grote, hoge hal. Om meer kantoorruimte te creëren werd hierin een verdiepingsvloer geconstrueerd. Vervolgens hebben we het volledige pand voorzien van een op maat ontworpen interieur en lichtplan, een nieuwe pantry, toiletruimte en ontvangsthal.