Verbouwing woning

Uitgebouwd woonhuis

In deze woning aan de Simon Stevinweg in ‘s-Hertogenbosch is zowel de boven- als benedenverdieping volledig gerenoveerd. Er is een aanbouw met nieuwe keuken geplaatst. De aanbouw en de woonkamer zijn voorzien van nieuwe industriële kozijnen, die voor veel lichtinval zorgen. Het resultaat: een gemoderniseerde woning met een zee aan licht en extra leefruimte.

Gerenoveerde en uitgebouwde woonboerderij in Liempde

Deze prachtige, oude woonboerderij in Liempde hebben we compleet gerenoveerd en van een aanbouw voorzien. In de aanbouw bouwden we een ruime, open keuken met behoud van vele originele details. Ook de naastgelegen bergschuur onderging een volledige metamorfose.

 

afbouw van kantoorpand, verbouwing kantoorpand Lumidee

Verbouwd en gerestyled kantoorpand i.s.m. Jan des Bouvries in Vught

In samenwerking met Jan des Bouvries | Het Arsenaal hebben we het complete bedrijfspand van Lumidee (Vught) verbouwd. Het pand beschikte over een klein kantooroppervlakte met daarachter een grote, hoge hal. Om meer kantoorruimte te creëren werd hierin een verdiepingsvloer geconstrueerd. Vervolgens hebben we het volledige pand voorzien van een op maat ontworpen interieur en lichtplan, een nieuwe pantry, toiletruimte en ontvangsthal.