Aanbouw Woning & Woning Renovatie - Van Duuren Bouwprojecten

Aanbouw woning & Renovatie woonhuis Vught

Bij dit woonhuis staan de aanbouw van de grote moderne garage en de modernisering van de buitenkant van het huis voorop. Maar ook het terras en het zwembad vormen een onderdeel van dit project.

Het stucwerk van alle buitenmuren en de afwerking van kozijnen en daklijsten, met daarbij de houten betimmering van de toegangsdeuren tot de garage, geeft dit pand een strakke moderne uitstraling.

Alle componenten van deze grote woning renovatie inclusief een aanbouw aan de woning, hebben tot de moderne look van dit (niet meer herkenbare) prachtige woonhuis geleid. Het terras, de tuin en het zwembad maken het geheel af.

Sloopwerken, Verbouw & Renovatie Bedrijfspand - Van Duuren Bouwprojecten

Renovatie Bedrijfspand Stationsweg Den Bosch

Renovatie bedrijfspand; In dit prachtige kapitale monumentale pand zijn alle vier verdiepingen volledig gestript en gerenoveerd tot een prachtig bedrijfspand van de Stationsweg in Den Bosch. Oude en authentieke ornamenten en onderdelen zijn zoveel mogelijk hersteld, gerenoveerd en bewaard gebleven. Er is een mooie combinatie gevonden tussen een klassieke stijl met moderne industriële elementen als eenheid.

Dit samengaan van oud en nieuw, waarbij het milieu tevens een rol heeft gespeeld bij de renovatie van dit pand. Dit heeft geresulteerd in unieke kantoorruimtes, waar men prettig kan werken en stress door de omgevingsfactoren tot een minimum beperkt wordt.

Ook het moderne lunch-café en de buitenplaats, waar je even weg bent van je werkplek, draagt bij aan het arbeidsplezier.

Verbouw woning: aanbouw met keuken - Van Duuren Bouwprojecten

Verbouwing en woningrenovatie

Uitgebouwd woonhuis en woningrenovatie

In deze woning aan de Simon Stevinweg in ‘s-Hertogenbosch is zowel de boven- als benedenverdieping volledig gerenoveerd. Er is een aanbouw met nieuwe keuken geplaatst. De aanbouw en de woonkamer zijn voorzien van nieuwe industriële kozijnen, die voor veel lichtinval zorgen. Het resultaat: een gemoderniseerde woning met een zee aan licht en extra leefruimte.

Verbouw & Renovatie Woonkamer | Van Duuren Bouwprojecten

Gerenoveerde woonkamer met aanbouw keuken in Den Bosch

Groter wonen zonder te verhuizen?

In deze woning aan de Schumannstraat in ‘s-Hertogenbosch hebben we de woonkamer gerenoveerd en een riante aanbouw geplaatst. Hierin is een nieuwe open keuken gebouwd. Het resultaat: een fraaie bestaande woning met veel meer leefruimte.

Verbouwing, Aanbouw & Renovatie Boerderij | Van Duuren Bouwprojecten

Gerenoveerde en uitgebouwde woonboerderij in Liempde

Deze prachtige, oude woonboerderij in Liempde hebben we compleet gerenoveerd en van een aanbouw voorzien. In de aanbouw bouwden we een ruime, open keuken met behoud van vele originele details. Ook de naastgelegen bergschuur onderging een volledige metamorfose.